⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2.400 + Gelukkige Klanten

De meest stijlvolle hondenstoel die u ooit zult bezitten

Stijlvol en Machinewasbaar

De Snuggle Seat is niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook praktisch. Zodra het vuil wordt, gooit u de Snuggle Seat gewoon in de wasmachine (op 30°C) om het gemakkelijk schoon te maken. U hoeft zich geen zorgen te maken over vlekken of geurtjes - de Snuggle Seat is machinewasbaar en klaar voor uw volgende avontuur. Opgepast: onze Cognac Snuggle Seat is niet machine wasbaar. 

Comfortabel

De Snuggle Seat is ontworpen om comfortabel aan te voelen voor uw harige beste vriend, of hij nu bij u op de voorstoel zit of zich achterin uitstrekt.

Praktisch

Dankzij een handig opbergvak aan elke kant voor je leiband en een riem om hem aan je autostoel te bevestigen, is de Snuggle Seat praktisch en handig in gebruik.

Multifunctioneel

De Snuggle Seat kan worden gebruikt in de auto als autostoel maar het kan ook gemakkelijk worden omgebouwd tot een bed voor thuis, op hotel of zelfs op restaurant.

Unieke Kleur combinaties

De Snuggle Seat is verkrijgbaar in een reeks unieke kleurencombinaties die speciaal gemaakt zijn om mooi bij het interieur van uw auto te passen. Wat het kleurenschema van uw auto ook is, u zult een Snuggle Seat vinden die er perfect bij past.

Duurzaam: De Snuggle Seat is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om de slijtage van regelmatig gebruik te weerstaan. U kunt erop vertrouwen dat de Snuggle Seat nog vele reizen zal meegaan.

Veilig en betrouwbaar: Met een gordel in de stoel om uw hond nog steviger vast te zetten, is de Snuggle Seat een veilige manier om uw harige vriend onderweg comfortabel te houden. Vergeet niet de passagiersairbag uit te schakelen als u de Snuggle Seat op de voorstoel gebruikt.

Gemakkelijk op te bergen: Wanneer u de Snuggle Seat niet gebruikt, kunt u hem gemakkelijk opbergen in de kofferbak of op de achterbank van uw auto. Hij is compact op te vouwen, zodat hij niet te veel ruimte inneemt.

Tevredenheidsgarantie: Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw Snuggle Seat, kunt u gebruik maken van onze tevredenheidsgarantie. Wij staan achter ons product en willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop

Reviews

Joyce R.

  • VERIFIED BUYER

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service! Ze nemen echt de tijd om alles uit te leggen en je hondje op zijn gemak te laten voelen! 💕

Els C.

  • VERIFIED BUYER

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hier is alvast eentje dolblij met haar nieuwe mandje😍

Annick M.

  • VERIFIED BUYER

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Top team. Zeer behulpzaam.😍

Karen W.

  • VERIFIED BUYER

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vlotte verwerking van onze bestelling! Zelfs telefonisch contact om te checken of alles klopte👍 Onze pupje en wij blij💝

Marielle H.

  • VERIFIED BUYER

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Helemaal onder de indruk van het elegante ontwerp van de Snuggle Seat! Het ziet er geweldig uit in mijn auto en is perfect om mijn hondje mee op reis te nemen.

Gina F.

  • VERIFIED BUYER

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Een geweldige investering voor hondenbezitters. Het is elegant en functioneel. Mijn hondje Balou is er dol op en ik ook!

Joyce D.

  • VERIFIED BUYER

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super product en met veel zorg verwerkt :) De Snuggle Seat is de vaste zitplaats van mijn hond geworden. Ze wilt nergens anders meer in slapen!

Inge M.

  • VERIFIED BUYER

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik raad de Snuggle Seat aan elk hondenbaasje aan. Wij nemen de Snuggle Seat overal mee naartoe waardoor ons hondje meer tijd met ons kan doorbrengen. Zo gemakkelijk! Van autostoel naar zeteltje als we aan zee iets gaan drinken. We love it!

Waarom CHEW

Welkom bij CHEW, het ultieme hondenparadijs gelegen aan de Lippenslaan in Knokke. Als je hond het belangrijkste lid van de familie is, of je hebt vrienden waarbij de hond belangrijker is dan het gemiddelde kind, dan ben je bij CHEW aan het juiste adres. 


Wij bieden de vrolijkste halsbanden en riemen, manden die in je design interieur passen, en nog veel meer. Plus, met het advies van Tante Cindy, Jolien, Chloë en Sylvie, ondersteund door Caroline, de dierenarts, en Mr. Waldorf de kwaliteitsbewaker, kunt u erop vertrouwen dat CHEW het beste met uw hond voorheeft. 


Of u nu vragen heeft over de eerste puppy momenten of de toch wel moeilijke laatste weken en dagen, wij zijn er voor u. Bij CHEW is elke dag een feest, en we nodigen u uit om samen met ons herinneringen op te halen in onze webshop of samen met de pup het dagboek van uw hond in te vullen. 


Welkom bij CHEW, waar elke hond als een koning wordt behandeld.

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de Snuggle Seat

De Snuggle Seat meet 53 x 47 x 45 cm.

Is de Snuggle Seat geschikt voor alle auto's?

De Snuggle Seat is ontworpen om in de meeste autotypes te passen, waaronder sedans, SUV's en trucks. Het wordt geleverd met een riem die rond de stoel of aan de Isofix achterin kan worden bevestigd.

Kan de Snuggle Seat als bed gebruikt worden?

Ja, de Snuggle Seat kan gemakkelijk worden omgebouwd tot een bed voor gebruik thuis, op hotel of op restaurant. Gewoon openritsen en hoppa!

Is de Snuggle Seat machinewasbaar?

Ja, de zwarte Snuggle Seat is machinewasbaar op 30°C - de cognac Snuggle Seat niet. Gewoon schudden in de wasstraat of in de wasmachine voor een gemakkelijke, grondige reiniging.

Is the Snuggle Seat geschikt voor grotere honden?

De Snuggle Seat is geschikt voor honden van de meeste groottes, inclusief middelgrote rassen. Hij biedt voldoende ruimte voor uw viervoeter om zich uit te rekken en zich comfortabel te voelen.